Kindervakantieweek 2020 gaat niet door

We vinden dit ontzettend jammer voor alle kinderen die mee wilden doen. Onze dank is groot voor alle vrijwilligers die zich al hebben ingezet voor de organisatie van Kindervakantieweek 2020 en voor alle leiders, hulpouders en andere vrijwilligers die er dit jaar weer bij zouden zijn.

Wat betekent het voor de inschrijving van mijn kind(eren)?
De ouders/verzorgers die hun kind(eren) al hebben ingeschreven voor Kindervakantieweek 2020 krijgen het volledige inschrijfbedrag uiterlijk 30 april teruggestort op hun rekening. Hiervoor hoeven ouders/verzorgers zelf geen actie te ondernemen.

De opgeslagen inschrijfgegevens zullen worden verwijderd als de restitutie van het inschrijfbedrag is verwerkt.

Wat betekent het voor mijn inschrijving als leider of extra hulp?
Onze dank is groot voor alle leiders en andere vrijwilligers die er dit jaar weer bij zouden zijn. We hopen dat jullie volgend jaar weer zin hebben om jullie bijdrage te leveren aan Kindervakantieweek!

Als er nog vragen zijn, kun je contact met ons opnemen via kvwhilvarenbeek@gmail.com.