Leiders

Elk jaar organiseert Stichting Kindervakantieweek Hilvarenbeek in de laatste week van de zomervakantie een gezellige week. Deze week is voor alle Hilvarenbeekse basisschoolkinderen die het schooljaar voorafgaand aan de zomervakantie in groep 3 tot en met groep 8 hebben gezeten. Tijdens Kindervakantieweek gaan de kinderen onder meer hutten bouwen, feesten, knutselen en bosspellen spelen.

Kindervakantieweek Hilvarenbeek is afhankelijk van de inzet van een grote club enthousiaste leiders. Zij begeleiden een groepje kinderen en zorgen ervoor dat de Hilvarenbeekse jongelui een gave laatste vakantieweek beleven!

Vanwege de gevolgen van het coronavirus, hebben wij helaas moeten besluiten dat Kindervakantieweek 2020 niet door kan gaan. Desondanks gaat de spooktocht voor de kinderen uit groep 8 wel door (op maandagavond 17 augustus). Om die spooktocht te laten slagen, zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die willen komen helpen. Lijkt het jou leuk om te helpen als schrikpost en/of mee te lopen met een groepje kinderen? Geef je dan hier op.