Meest gestelde vragen

Hieronder hebben we de antwoorden verzameld die waarschijnlijk de meeste vragen wel zullen beantwoorden. Heb je, na het lezen van de onderstaande vragen en antwoorden, nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via kvwhilvarenbeek@gmail.com.

Vragen voorafgaand aan het inschrijven van je kind(eren):

Wat is Kindervakantieweek? En wanneer en waar vindt Kindervakantieweek plaats?

Elk jaar organiseert Stichting Kindervakantieweek Hilvarenbeek in de laatste week van de zomervakantie een gezellige week voor de kinderen uit groep 3 tot en met groep 8. Dit jaar is dat van maandag 12 augustus 2024 tot en met vrijdag 16 augustus 2024. Kindervakantieweek Hilvarenbeek vindt plaats in de bossen bij de trimbaan aan het Groot Loo. Daar gaan we elke dag met z’n allen op de fiets naartoe.

Tijdens Kindervakantieweek gaan de kinderen onder meer hutten bouwen, feesten, knutselen en bosspellen spelen.

Welke kinderen mogen deelnemen aan Kindervakantieweek?

Hoe worden de dagen ingevuld? En wat zijn de tijden van Kindervakantieweek?

Hoe en wanneer kan ik mijn kind(eren) inschrijven voor Kindervakantieweek?

Wat is het inschrijfgeld voor Kindervakantieweek?

Ik heb beperkte financiële middelen. Kan ik mijn kind(eren) ook laten deelnemen aan Kindervakantieweek?

Kan mijn kind of kunnen mijn kinderen vriend(innet)jes opgeven om samen in het groepje te zitten?

Hoe worden de kinderen in groepen verdeeld? En wie leidt de groep?

Kan ik helpen tijdens Kindervakantieweek?

Wat en wanneer is het nachtspel? (enkel voor de kinderen uit groep 8)

Wat en wanneer is de ouderavond?

Wat, waar en wanneer is de afsluiting van Kindervakantieweek 2024?

Vragen na het inschrijven van je kind(eren):

Hoe kan ik op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes omtrent Kindervakantieweek?

Je hebt onze website al gevonden! Mooi, want daarop vind je de laatste nieuwtjes en alle belangrijke informatie omtrent Kindervakantieweek. De laatste nieuwtjes worden verder ook gecommuniceerd via onze Facebookpagina en Instagrampagina. Houd onze website dus in de gaten, like onze Facebookpagina en/of volg onze Instagrampagina.

Wanneer hoor ik in welk groepje mijn kind(eren) zit(ten)? En wanneer ontvang ik verdere informatie over Kindervakantieweek 2024?

Wat moet(en) mijn kind(eren) elke dag meenemen tijdens Kindervakantieweek?

Is er tijdens Kindervakantieweek iets te eten en te drinken of moet(en) mijn kind(eren) dat zelf meenemen?

Waar breng ik mijn kind(eren) en waar haal ik mijn kind(eren) op?

Mijn kind is ziek tijdens Kindervakantieweek of kan om een andere reden een dag niet bij Kindervakantieweek zijn. Wat moet ik doen?

Wat gebeurt er als het slecht weer is tijdens Kindervakantieweek?

Kan ik foto’s terugzien van Kindervakantieweek?

Mijn kind is iets kwijtgeraakt. Wanneer kan ik gevonden voorwerpen ophalen?

Wie organiseren Kindervakantieweek Hilvarenbeek?

Hoe ziet de week er voor de organisatie uit?