Sponsor worden

Stichting Kindervakantieweek Hilvarenbeek is een organisatie die zich inzet voor de Hilvarenbeekse basisschoolkinderen uit groep 3 tot en met groep 8. De basisschoolkinderen worden een week lang vermaakt in de bossen bij de trimbaan aan het Groot Loo. Voor veel kinderen (en betrokkenen) een onvergetelijke week. Om deze week tot een succes maken, zijn we afhankelijk van verschillende materiële en/of financiële middelen. Zo betalen de ouders/verzorgers een kleine bijdrage voor de deelname van hun kind(eren). Helaas is dit onvoldoende om de week te laten slagen.

Om Kindervakantieweek ieder jaar weer tot een succes te maken, zijn wij dan ook op zoek naar plaatselijke bedrijven, instellingen en organisaties die Vriend willen worden van Kindervakantieweek Hilvarenbeek. Met het sponsorgeld kunnen we spelmateriaal en knutselspullen aanschaffen, waardoor we ieder jaar een origineel programma voor de kinderen kunnen realiseren.

Wij werken met vier verschillende sponsorpakketten:

  • het Vriendje van Kindervakantieweek Hilvarenbeek: een financiële bijdrage van 50 euro;
  • de Vriend van Kindervakantieweek Hilvarenbeek: een financiële bijdrage van 75 euro;
  • de Grote Vriend van Kindervakantieweek Hilvarenbeek: een financiële bijdrage van (minimaal) 100 euro;
  • de Materiële Vriend van Kindervakantieweek Hilvarenbeek: een materiële bijdrage.

Draag jij Kindervakantieweek Hilvarenbeek een warm hart toe en wil je een vriendschap met ons sluiten? Of wil je graag extra informatie? Of wil je weten wat je als sponsor van ons krijgt (in een vriendschap draait het immers om geven en nemen)? Laat het ons weten via sponsoringkvwhilvarenbeek@gmail.com. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.